The Naked Pint: An Unadulterated Guide to Craft Beer - USADO

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Estado de conservação: Excelente

 

Sem rasgos, riscos, anotações ou marcas nas páginas. Capa e lombada em perfeito estado.

 

The Naked Pint is a definitive primer on craft brews that celebrates beer for what it truly is: sophisticated, complex, and flavorful. Covering everything from beer history to the science behind beer, food and beer pairings, tasting, and homebrewing, Perozzi and Beaune strip down America's favorite beverage to its truest form. Whether you've just started wondering what life is like beyond the ice-cold six-pack or have already discovered your favorite Porter or IPA, The Naked Pint will help you unearth the power that comes with knowing your ales from your lagers.

 

Sobre o Autor

Christina Perozzi and Hallie Beaune, aka the Beer Chicks, are beer sommeliers, consultants, authors, avid homebrewers, and devoted home cooks based in Los Angeles. They are nationally featured beer experts and cohosts of the one-hour special "Eat This, Drink That" on the Cooking Channel. Christina and Hallie continue to spread the good word of beer through their website, thebearchicks.

 

Detalhes do produto

  • Editora ‏ : ‎ Penguin Publishing Group
  • Data da publicação ‏ : ‎ 2 outubro 2012
  • Edição ‏ : ‎ Illustrated
  • Idioma ‏ : ‎ Inglês
  • Número de páginas ‏ : ‎ 336 páginas
  • ISBN-10 ‏ : ‎ 0399161325
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0399161322
  • Peso do produto ‏ : ‎ 272 g
  • Idade de leitura ‏ : ‎ 18 anos e acima
  • Dimensões ‏ : ‎ 13.97 x 2.13 x 20.96 cm

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